Zavod Celeia Celje
Turistično spletno mesto z zgodbo

+100.000
unikatnih obiskovalcev letno
Awwwards
nominirana spletna stran

Digitalna prisotnost Visit Celje je bila uspešno zgrajena z ustvarjanjem uporabniku prijazne spletne strani in zanimivih animacij. Oblikovanje in struktura spletne strani sta bila skrbno zasnovana za vrhunsko intuitivno uporabniško izkušnjo, animacije pa so dodale vizualno zanimivost pripovedovanju zgodbe digitalnega Celja. Posledično je Visit Celje uspelo vzpostaviti močno digitalno prisotnost in pritegniti širšo publiko.

Animacije, video animacije Blagovne znamke E-commerce Spletne strani Uporabniška izkušnja

Spletno mesto

Razvoj spletne strani Visit Celje je vključeval poudarek na ustvarjanju uporabniku prijazne izkušnje, ki bi bila intuitivna in privlačna za obiskovalce. Posebna pozornost je bila namenjena oblikovanju in strukturi spletne strani, s poudarkom na izpostavljanju edinstvenega značaja in čara mesta Celje. Rezultat je spletna stran, ki obiskovalcem nudi dragocene informacije in vire, hkrati pa posreduje bogato kulturno in zgodovinsko dediščino mesta na privlačen in nepozaben način.

Animacija Alma Karlin

Pri Animaciji o Almi Karlin smo se osredotočili na ustvarjanje privlačne in informativne izkušnje za obiskovalce. Veliko pozornosti je bilo namenjeno oblikovanju in strukturi animacije, pri čemer je bil poudarek na predstavitvi življenja in zapuščine Alme Karlin, slavne slovenske pisateljice in popotnice. Rezultat je animacija, ki obiskovalcem zagotavlja edinstven in nepozaben vpogled v življenje in pustolovščine enega najbolj priznanih literarnih likov v Sloveniji. Animacija je tudi brezhibno integrirana v interier celjskega turističnega centra, kar zagotavlja celovito in prijetno uporabniško izkušnjo.

Nedigitalne vsebine

Zaradi dobrega razumevanja blagovne znamke Visit Celje in strokovnosti na podorčju uporabniške izkušnje smo za turistični zavod Celeia izdelali tudi interaktivni tiskani zemljevid, ki skozi igro pripelje mlajšega obiskovalca do edinstvene celjske Drevesne hiše.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

Naši partnerji

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.