Ixtlan Team
Izgradnja blagovne znamke in digitalne identitete

Podjetje Ixtlan Team je eno izmed vodilnih slovenskih ponudnikov storitev načrtovanja in razvoja informacijskih sistemov ter rešitev po meri. Za podjetje smo v preteklosti že oblikovali krovni logotip in osnovne vizualne elemente blagovne znamke. Tokrat so k nam prišli z željo po obnovi spletne strani podjetja, ki smo jo pred leti že postavili.

grafično oblikovanje izgradnja blagovnih znamk programiranje UI oblikovanje

Grafično oblikovanje

Za podjetje smo že pred leti oblikovali podobo, ki jo predstavlja sofisticiran, a prečiščen ter učinkovit dizajn in izraža identiteto podjetja. Logotip je kombinacija simbola in tipografije ter dveh barvnih delov. Barvi v logotipu se uporabljata predvsem za podjetja IT branže, saj simbolizirata tehnologijo, čistost in stabilnost. Logotip je implementiran na vseh dokumentih podjetja, kot so vizitke, poslovne mape, dopisni list ter drugi elementi celostne grafične podobe. Oblikovana je bila vizualna identiteta, ki že vrsto let predstavlja blagovno znamko in s katero se zaposleni brez težav poistovetijo.

Spletna stran

Poleg osvežene postavitve spletne strani smo želeli osvežiti tudi celotno digitalno podobo podjetja ter v njej izraziti digitalno kulturo zaposlenih in pritegniti pozornost ciljnih oseb. Ključna naloga prenove je bil dizajn, ki izraža zgodbo podjetja in način prezence digitalne identitete. Uporabniška izkušnja je bila ustvarjena na podlagi analize profila ciljne skupine. Elementi, kot so odmiki in uporaba različnih fontov tipografije, uporabnika hitro vodijo do želenih informacij. Stran deluje pregledno in ohranja premišljeno postavljeno arhitekturo tudi na mobilnih zaslonih.

Spletna stran potrebuje kvalitetne in vsebinsko polne fotografije, saj so le te ključni del dizajna in sporočilnosti spletne strani. V objektiv smo uspeli ujeti prave zorne kote in obraze ter na kreativen način prikazali avtentičnost podjetja Ixtlan Team.

Podjetje je predstavljeno preko vsebinskih sklopov, deljenih glede na ciljno skupino komunikacije. Za boljšo uporabniško izkušnjo smo dodali barvno distinkcijo posameznih sklopov, ki pripomore pri dodatni orientaciji. Stran je postavljena na WordPress platformi z uredniškim sistemom, ki omogoča hiter dostop do ključnih struktur oblikovanja sporočila.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014 WebSi 2014 AAA Bisnode

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov