Ixtlan Team
Trajni razvoj blagovne znamke

Podjetje Ixtlan Team je eno izmed vodilnih slovenskih ponudnikov storitev načrtovanja in razvoja informacijskih sistemov ter rešitev po meri.
Zanj smo oblikovali blagovno celostno digitalno podobo, ki odraža njiihovo visoko strokovnost.

Blagovne znamke Spletne strani Strategije Uporabniška izkušnja

Celostna grafična podoba

Ixtlan Team spada v sam vrh slovenskih razvojnih podjetij za katerega smo oblikovali blagovno znamko, ki celostno in trajnostno govori zgodbo družbe.
Lootip predstavlja sofisticiran, a prečiščen ter učinkovit dizajn in je kombinacija simbola ter tipografije dveh barvnih delov. Barvi v logotipu se uporabljata predvsem za podjetja IT branže, saj simbolizirata tehnologijo, čistost in stabilnost. Logotip je implementiran na vseh dokumentih podjetja, kot so vizitke, poslovne mape, dopisni list ter drugi elementi celostne grafične podobe.

Spletna stran

Ključna naloga nove spletne strani je dizajn, ki izraža zgodbo podjetja in način prezence digitalne identitete.
Uporabniška izkušnja je bila ustvarjena na podlagi analize profila ciljne skupine. Stran deluje pregledno in ohranja premišljeno postavljeno arhitekturo tudi na mobilnih zaslonih.

Izgradnja blagovne znamke delodajalca"Employer Branding"

Močna blagovna znamka ima izrednje učinke - med drugim vodi v bolj kakovostne prijave na prosta delovna mesta, zmanjšuje stroške rekrutacije in zviša stopnjo zadržanja zaposlenih. Izgradnja blagovne znamke delodajalca opisuje ugled delodajalca kot delovnega mesta in njegovo vrednostno ponudbo za zaposlene, v nasprotju s splošnim ugledom blagovne znamke podjetja in vrednostno ponudbo strankam.
Za ciljno skupino potencijalnih razvojnih programerjev smo izdelali kocept dveh ilustracij, "Code Invaders" and "Native Coders", serijo visoko-kvalitetnih hoodijev.

Označevanje organizacije

Družba se je v procesu svoje rasti tu preselila v večje prostore in jih prenovila v čudovite, celo nagrajene, prostore, ki govorijo o uspešnosti podjetja.
V nadaljevanju so želeli, da njihove prostore skladno s celostno podobo blagovne znamke, opremimo z podobo blagovne zname, ki se bo tudi ujemala z novim interierom.
Grafično opremo prostorov smo oblikovali tako, da še vedno govorimo zgodbo blagovne znamke skupaj z zgodbo novih interierov.

Kipec za izredne dosežke

Družba Ixtlan Team je ena redkih vrhunskih razvojnih podjetij, ki skrbijo za svoje zaposlene.
Soji ekipi tudi jasno pokažejo, kdo je vrhinski član te ekipe in za ta namen smo tudi oblikovali, razvili in izdelali kovinski kipec v podobi Ixtlan Team blagovne znamke, ki so ga ob posebni priložnosti podelili izbranim članom ekipe.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

Naši partnerji

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.