Nomago
oblikovanje in razvoj orodij za pospeševanje prodaje

Podjetje Nomago je največji slovenski organizator potovanj, ki je nastal z združitvijo podjetij Avrigo, Izletnik Celje, STA potovanja, Promet Mesec in AP Rižana v skupino vodilnih ponudnikov na svojih področjih. Novo nastala blagovna znamka je potrebovala moderno, funkcionalno in učinkovito predstavitev na spletu, ki bo smiselno predstavljala podjetja, informirala uporabnika in vršila učinkovito spletno prodajo. Nova digitalna identiteta je zahtevala načrtovanje arhitekture, oblikovanje uporabniške izkušnje in uporabniškega vmesnika ter razvoj na odprtokodnem sistemu WordPress.

izgradnja blagovnih znamk programiranje strategija UI oblikovanje UX oblikovanje

Analiza in načrtovanje

Sooblikovali smo arhitekturo spletne strani, ki je oblikovana strateško in odpira možnost nadgradnje. S pomočjo rezultatov analize naročnika in njegove ciljne skupine smo načrtovali procese uporabniške izkušnje in naredili strategijo procesov nakupne poti.

Profil uporabniških skupin je usmeril oblikovanje procesnih diagramov uporabniškega toka prometa po strani, kar pa je vplivalo na oblikovanje digitalne identitete blagovne znamke. Projektni inženiring in poslovno svetovanje na projektu sta privedla do odličnega poznavanja Nomaga in uspešnega medsebojnega sodelovanja, kjer delimo izkušnje in znanje.

Dizajn

Oblikovali smo dizajn, ki uporabnika vodi čez stran in mu omogoča hiter dostop do ključnih informacij.

Razdelitev na različne vsebinske segmente je prikazana na funkcionalen in jasen način, vse pa sledi celostni grafični podobi podjetja. Stran vključuje šest jezikovnih različic in je prilagojena za optimalno izkušnjo na različnih napravah.

Pot nakupa

Oblikovan je bil procesni diagram poti uporabnika, ki je bil vodilo za UI dizajn, podprt z dobro SEO optimizacijo. Nakupovalna pot je razdeljena na posamezne korake, razvrščene glede na pomembnost vsebinskega dela.

Razvoj

Oblikovali in izvedli smo skupino spletnih strani, ki povezujejo ponudbo Nomaga, ter s širšim pristopom zajeli celotno ciljno skupino. Postavitev na odprtokodnem sistemu WordPress omogoča agilno in enostavno nadgrajevanje sistema, kar je za tako hitro rastoče podjetje nujno potrebno.

Ustvarili smo spletno stran v šestih jezikovnih različicah, ki naročniku omogočajo enostavno in hitro urednikovanje vsebine.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014 WebSi 2014 AAA Bisnode

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov