Akademija Amnesty
izobraževalna spletna aplikacija

Protest je pravica vsakega človeka. Izražanje lastnega mnenja je naša pravica, … Za Amnesty International Slovenija je bilo potrebno izdelati učinkovito izobraževalno orodje, kjer se bo vsak posameznih lahko izobrazil o temeljnih pravicah vseh ljudi.

UI oblikovanje UX oblikovanje

Načrtovanje uporabniške izkušnje

Spletna stran oz. spletna aplikacija je zasnovana kot interaktivno izobraževalno orodje, ki omogoča uporabniku izpopolniti svoje znanje na področju človekovih pravic na enostaven in zanimiv način. Zasnovali smo različna izobraževalna interaktivna orodja, ki se jih poljubno dodaja znotraj izobraževalne vsebine. S tem smo želeli uporabniku popestriti samo prebiranje vsebin in povečati zapomnljivost pomembnih informacij.

Oblikovna zasnova

Oblikovanje digitalne identitete spletne strani je zgrajena na podlagi celostne grafične podobe Organizacije Amnesty International. Čeprav smo skozi celotno aplikacijo uporabili samo dve barvi - rumeno in črno, smo vseeno dosegli enostavnost uporabe in visoko stopnjo uporabniške izkušnje.

Programiranje

Za izdelavo izobraževalnega orodja Akademije Amnesty smo uporabili platformo Wordpress. Platformo smo dodelali in razširili z lastno razvitimi rešitva in jo prilagodili na način, da lahko naročnik samostojno ureja vse razstavne vsebine.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014 WebSi 2014 AAA Bisnode

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov