Gostol TST
Digitalna podoba in komunikacija

Gostol TST je naš dolgotrajni partner za katerega že vrsto let razvijamo digitalno podobo in komunikacijo. Gostol TST je družba, ki že od leta 1947 izdeluje peskalne stroje in je po letu 1990 razširila svojo prisotnost na vse kontinente. Cilj sodelovanja z družbo Gostol TST je izboljšati in še bolj utrditi digitalno globalno pojavnost obenem pa omogočiti orodja za še lažjo in bolj učinkovito predstavitev družbe in njenih izdelkov globalnim uporabnikom.

Animacije, video animacije Blagovne znamke Spletne strani Spletno oglaševanje in vsebinski marketing Strategije

Spletna stran

Za globalno prepoznavno podjetje na področju rešitev za peskanje, Gostol TST d.d., smo prenovili spletno stran, ki zajema, poleg slovenščine, še pet svetovnih jezikov. Jeziki delujejo na različnih domenah, urejevalnik (CMS) pa je za vse jezike enoten. Na ta način smo optimizirali tudi proces vnosa vsebin, saj naročnik z eno prijavo dostopa do vseh jezikovnih različic. Spletno mesto je bilo izdelano z namenom, da družbo Gostol TST na digitalnem omrežju postavimo pred konkurenco, povečamo obisk in aktivnost uporabnikov na spletni strani ter povečamo tudi konverzijo potencialnih kupcev. Pri oblikovanju nove spletne strani smo ves čas uravnoteženo delovali med profesionalnim prikazom tehnološko dovršenih strojev in storitev ter mehko oblikovanimi prikaznimi elementi, ki kličejo obiskovalca po interaktivnosti. Vsebina na strani uporabnikom bogato prikazuje in približuje področje peskanja ter jih na ključnih mestih povabi k oddaji povpraševanja oz. vzpostavljanju stika z naročnikom. Prvi pozitivni rezultati prenove se že kažejo, saj se je aktivnost na strani, v primerjavi z obdobjem pred prenovo, podvojila, obisk pa se je povečal za desetkrat ter posledično povečal konverzijo povpraševanj iz cca 0,5 % na 4 %.

Obiščite stran

Animacija

Kompleksnost izdelkov Gostol TST potrebuje jasno, učinkovito in estetsko dovršeno vizualno razlago. Izdelali smo serijo animacij, ki na enostaven in estetsko dovršen način prikažejo delovanje posameznih izdelkov.

Izdelali smo serijo animacij, ki na enostaven in estetsko dovršen način prikažejo delovanje posameznih izdelkov.

Digitalna podoba in komunikacija

Gostol TST je družba, ki razvija zahtevne in inovativne stroje za težko industrijo. Kljub zelo nišni usmeritvi je na globalni ravni kar nekaj konkurence, ki se predvsem srečujejo na sejmih zato je za Gostol TST zelo pomembna pojavnost pred, med in po sejemskih aktivnostih. Razvili smo serijo ikon, ki jasno komunicirajo na vseh jezikovnih nivojih funkcije, storitve in po-prodajne aktivnosti njihovih strojev in družbe.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

Naši partnerji

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.