Gotoky
Izgradnja globalne blagovne znamke, globalna marketing strategija, razvoj mobilne aplikacije, razvoj hardwer-a, business development

50.000
FB sledilcev
150
mednarodnih objav
1
slovenski starupt objavljen na Futurismu
5
mednarodnih nagrad
1
Seal of Excellence - Horizon 2020

Gotoky, podjetje, ki je nastalo kot spin-off dveh vodilnih oseb Numa, je razvilo tehnološko edinstven ad-hoc distribucijski, dinamičen komunikacijski sistem, edini v Evropi, ki je sposoben mesh tehnologije. Blagovno znamko je bilo potrebno razviti za globalno pojavnost.

Animacije, video animacije Blagovne znamke E-commerce Spletne aplikacije Spletne strani Spletno oglaševanje in vsebinski marketing Strategije Uporabniška izkušnja

Prebojna inovacija

Edinstveni 100-odstotni distribucijski protokol dinamičnega omrežja in ustrezna strojna oprema za komunikacijo človek-človek, stroj-stroj ali človek-stroj, ki omogoča gradnjo ad-hoc in nenehno spreminjajočega se mrežnega omrežja za komunikacijo na dolgih razdaljah 100 km in še več, z revolucionarnim dinamičnim upravljanjem vozlišč.

Izgradnja globalne blagovne znamke in marketing stategije

Za podjetje Gotoky je bila ustvarjena nova globalna blagovna znamka Gotoky, ki je poosebljala značaj off-grid komunikacije. Ker gre za tehnologijo, ki je pionirska in startup z omejenimi finančnimi sredstvi, smo delovali z zavedanjem, da bo potreben še bolj kreativen pristop.
Globalen marketing je zavzemal: tržno analizo potreb za različne trge, kreacijo socialnih kanalov, oblikovanje in programiranje spletne strani, validacijo potreb različnih trgov, komunikacijsko strategijo za različne trge, storytelling, snemanje, video produkcijo in animacije, oblikovanje grafičnih materijalov ter gverilla stategijo v okviru kampanje Adventure is calling.
Rezultati skrbno razdelane marketinške strategije so bili v izgradnji ogromna baze sledilcev na socialnem kanalu Facebook, več ko 53.500 sledilcev, za zelo majhen budget, povpraševanje po izdelku ter prepoznavnost, da je tovrsna tehnologija/ inovacija na trgu.

Razvoj mobilne aplikacije

Na podlagi validacij trga in potreb uporabnika, smo oblikovali arhitekturo aplikacije in vizualno podobo. Mobilna aplikacija za Android in iOS, mogoča varno ena-na-ena ali skupinsko glasovno in tekstovno komunikacijo, aktivacijo signala za lokacijo v sili, ki deluje kot klic na pomoč, dodatno možnost za navigacijo in deljenje GPS lokacij z ostalimi Gotoky uporabniki na podrobnih off line topografskih zemljevidih, uporablja sledenje v realnem času, shrani pot, ustvari dogodke in pošilja lokacijo.

Spletna stran

Spletna stran je bila oblikovana z namenom predstavitve Gotoky produkta globalni javnosti. Stran je podprta z veliko animiranimi elementi, ki omogočajo lažjo predstavo vseh lastnosti, ki jih omogoča Gotoky naprava.

Produktno oblikovanje

Končni produkt podjetja Gotoky je hardware za katerega smo oblikovali produktni design.

Prvi slovenski startup objavljen na Futurismu

Prepoznavnost globalne blagovne znamke Gotoky se je rezultirala v objavah v več kot 150 globalnih publikacij in objavi v 7,8 M kanalu ameriškega družbenega medija Futurism, po izbiri urednikov, kot projekt, ki spreminja svet. Na FB smo dosegli komjuniti 50.000 sledilcev: https://www.facebook.com/gotoky/

Podjetje in nagrade

Gotoky je odličen promotor za Slovenijo s svojimi obširnimi kontakti v Evropi z nekaterimi ključnimi evropskimi in svetovnimi igralci/podjetji, saj predstavlja tehnološko in trženjsko znanje znotraj podjetja pa tudi slovenske partnerje, kot je Iskratel s svojimi proizvodnimi kapacitetami. Podjetje se ponaša z domačimi in mednarodnimi nagradami: - Finalist nagrade Slovenski startup leta 2018 - Med 100 najbolj perspektivnimi evropskimi startupi leta 2017 - Finalist nagrade Central European Startup Awards 2016 - Finalist nagrade Slovenski startup leta 2016 - Najbolj perspektivni startup svoje generacije v elitnem Hardware pospeševalniku HighTechXL Eindhoven, Nizozemska – 2015.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

Naši partnerji

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.