Pulse Advertising
Spletna stran za globalno influencer oglaševalsko agencijo

97 %
optimizacija delovanja strani

Pulse Advertising je vodilna svetovno podjetje na trgu influencer agencij s pisarnami v Hamburgu, Londonu, Milanu in New Yorku, ustanovljena leta 2014. Njihovo delo vključuje razvoj strategij influencerja, družbenih omrežj, inovativnih konceptov influencerjev, pripravo vsebin in dogodkov, trženje uspešnosti ter pripravo poročanja in analitike. Podjetje sodeluje z najbolj odmevnimi podjetji kot so Instagram, TikTok in Snapchat. Njihovo uspešno delo je opazil Forbes 30under30.

Spletne strani

Izgradnja spletne strani

Kot svetovna blagovna znamka se podjetje Pulse Advertising zaveda hitro spreminjajočih se trendov v spletu, zato je njihov namen nadgraditi spletno stran v funkcionalno in učinkovito, katereja je morala biti na spletu v zelo kratkem času.

Optimizacija

Stran smo postavili na odprtokodnem sistemu WordPress, ki omogoča prilagodljive in enostavne nadgradnje, ki so potrebne za tako uspešno svetovno poslovanje. Za razvoj in kodiranje je bila potrebna posebna prilagoditev zaslonom 4K. Spletno mesto je bilo ustvarjeno v štirih jezikovnih različicah, ki omogočajo hitro in enostavno v urejanje. Spletna stran je bila postavljena tako, da dosega visoke standarde v PageSpeed Insigts, kjer stran dosega 97-odstotno uspešnost.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

Naši partnerji

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.