Pulse Advertising
razvoj spletne strani za globalno blagovno znamko

Pulse Advertising je vodilna svetovno podjetje na trgu influencer agencij s pisarnami v Hamburgu, Londonu, Milanu in New Yorku, ustanovljena leta 2014. Njihovo delo vključuje razvoj strategij influencerja, družbenih omrežj, inovativnih konceptov influencerjev, pripravo vsebin in dogodkov, trženje uspešnosti ter pripravo poročanja in analitike. Podjetje sodeluje z najbolj odmevnimi podjetji kot so Instagram, TikTok in Snapchat. Njihovo uspešno delo je opazil Forbes 30under30.

programiranje seo

Kot svetovna blagovna znamka se podjetje Pulse Advertising zaveda hitro spreminjajočih se trendov v spletu, zato je njihov namen nadgraditi spletno stran v funkcionalno in učinkovito, katereja je morala biti na spletu v zelo kratkem času.

Stran smo postavili na odprtokodnem sistemu WordPress, ki omogoča prilagodljive in enostavne nadgradnje, ki so potrebne za tako uspešno svetovno poslovanje. Za razvoj in kodiranje je bila potrebna posebna prilagoditev zaslonom 4K. Spletno mesto je bilo ustvarjeno v štirih jezikovnih različicah, ki omogočajo hitro in enostavno v urejanje. Spletna stran je bila postavljena tako, da dosega visoke standarde v PageSpeed Insigts, kjer stran dosega 97-odstotno uspešnost.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov