Corsair
Design ohišja Corsair iCUE 5000X

+100 %
presežena pričakovana prodaja

Za svetovno znano ameriško blagovno znamka Corsair, vodilno v razvoju in proizvodnji v segmentu gaming-a, smo oblikovali in pripravili za produkcijo posebno serijo designov Corsair iCUE 5000X RGB Signature Series, v okviru 5-ih tematskih sklopov; gre za računalniški stolp, obdan s kaljenim steklom in 3 vključenimi ventilatorji Corsair SP RGB Elite.

Blagovne znamke

Izbor tematik

Prvi korak je bil izbor vsebinskih tematik, ki bi ustrezale prodajni strategiji Corsair-ja, da ponudi obstoječim kupcem, ki so navezani na Corsair blagovno znamko, posebno oblikovano ohišje popularnega 5000X case-a ter potencijalno prepriča novo ciljno publiko v nakup. Izbrane so bile 4 tematike: nadaljevanje Corsair brand identitete, vesolje, cyber, distorsion.

Osebni računalnik kot oblikovalski kos

Nastalo je 5 oblikovalskih rešitev na kaljenem steklu: - Planetary - Triptych - Glitch - Switch - Neon Night.

Renderji in priprava za izdelavo

V okviru projekta smo pripravili file za izdelavo ter tudi marketinški materijal predstavitve designa za Corsair spletno stran.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

Naši partnerji

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.