MZZ Intranet
Spletna aplikacija za interno globalno komunikacijo

Za Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije je bilo potrebno izdelati spletno aplikacijo, ki bo omogočala na varen in uporabniku prijazen način komunikacijo po vsem svetu znotraj njihovega omrežja. Aplikacija mora biti enostavna, pregledna, varna in predvsem razumljiva vsem nivojem uporabnikov.

analiza programiranje UI oblikovanje UX oblikovanje

Analiza

Prvi korak je bil analiza obstoječega stanja interne komunikacije znotraj Ministrstva. Tako kot vse večji organizmi ima tudi to ministrstvo svoje posebnosti in zakonitosti, ki jih je potrebno upoštevati pri izgradnji sistema.

Uporabniška izkušnja

Po analizi in serijji delavnic smo pridobili dovolj informacij na podlagi katerih smo izdelali natančen “Uporabniško-podatkovni proces”, ki je določi nadaljno oblikovanje Uporabniškega vmesnika in potem tudi programskega razvoja.

Uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik je usklajen s podobo slovenskih ministrstev. Odlikuje ga čistost in preglednost vmesnika. Za boljše počutje uporabnika pa smo dodali še toplo barvo, ki poleg korporativne modre omili in otopli uporabniški vmesnik in interakcijo.

Programiranje

Spletna aplikacija na client strani uporablja React v ozadju pa je Lumen framework. Za komunikacijo med client in backend delom spletne strani smo izdelali API in to omogoča hitro in učinkovito delovanje aplikacije.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014 WebSi 2014 AAA Bisnode

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov