MZZ Intranet
Spletna aplikacija za interno globalno komunikacijo

100 %
jasnost uporabniškega vmesnika

Za Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije je bilo potrebno izdelati spletno aplikacijo, ki bo omogočala na varen in uporabniku prijazen način komunikacijo po vsem svetu znotraj njihovega omrežja. Aplikacija mora biti enostavna, pregledna, varna in predvsem razumljiva vsem nivojem uporabnikov.

Spletne aplikacije Uporabniška izkušnja

Analiza in izdelava Uporabniško-podatkovnih procesov

Prvi korak je bil analiza obstoječega stanja interne komunikacije znotraj Ministrstva. Tako kot vse večji organizmi ima tudi to ministrstvo svoje posebnosti in zakonitosti, ki jih je potrebno upoštevati pri izgradnji sistema.

Ključno pri izgradnji aplikacije je natančno načrtovanje uporabniške izkušnje in podatkovnih procesov.

Uporabniška izkušnja

Po analizi in serijji delavnic smo pridobili dovolj informacij na podlagi katerih smo izdelali natančen “Uporabniško-podatkovni proces”, ki je določi nadaljno oblikovanje Uporabniškega vmesnika in potem tudi programskega razvoja.

Uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik je usklajen s podobo slovenskih ministrstev. Odlikuje ga čistost in preglednost vmesnika. Za boljše počutje uporabnika pa smo dodali še toplo barvo, ki poleg korporativne modre omili in otopli uporabniški vmesnik in interakcijo.

Programiranje

Spletna aplikacija na client strani uporablja React v ozadju pa je Lumen framework. Za komunikacijo med client in backend delom spletne strani smo izdelali API in to omogoča hitro in učinkovito delovanje aplikacije.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

Naši partnerji

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.