KOLEKTOR - Liquishot
Lansiranje novega produkta v segmentu B2C na celoten evropski trg

220 %
povečanje obiska
+100.000
obiskovalcev v 6 mesecih

Naročnik Kolektor, eno največjih slovenskih podjetij v elektropredelovalni dejavnosti, se je obrnilo na nas z željo lansiranja lastnega inovativnega produkta na evropski trg, v segmentu B2C. Zaradi že obstoječe velike konkurenčnosti ostalih evropskih blagovnih znamk, smo razvili posebno strategijo, ki je vključevala najbolj priznana imena s področja svetovnega kolesarstva.

Blagovne znamke E-commerce Spletne strani Spletno oglaševanje in vsebinski marketing Strategije

Strategija

Ciljna skupina: profesionalni skrbniki kolesarskih moštev, kolesarski klubi, kolesarji
Za uspešno lansiranje produkta LiquiShot na evropski trg smo pripravili ustrezno strategijo. Analiza trga je pokazal stanje trga, konkurenco in ustrezni cenovni razpon produkta. Pripravili smo primerno strategijo digitalnega oglaševanja, materiale in pristajalno stran z možnostjo nakupa izdelka.

Pristajalna stran

Spletna kampanja in s tem tudi spletna trgovina je bila grajena na višanju zaupanja v izdelek. Spletna trgovina vsebuje veliko vizualnega materiala, izjav uporabnikov-ambasadorjev s svetovnega kolesarskega sveta ter primerov uporabe, ki uporabnika prepriča o kvaliteti izdelka ter posledično generira večjo konverzijo obiska v nakup.

Video

Celotno lansiranje produkta na evropski trg je bilo podkrepljeno s slikovnim in video materialom, ki je vseboval znane obraze svetovnih imen kolesarskega sveta.

Več videov si lahko ogledate tukaj

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

Naši partnerji

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.