Hiša kranjske čebele
Spletno mesto o čebelah

+76 %
povečanje stopnje aktivnosti
100 %
delovanje strani

Zavod Prijetno Domače, javni zavod za razvoj turizma in kulture občine Ivančna Gorica nas je pozvala k izdelavi spletnega mesta lokalnega turističnega informacijskega centra Hiša kranjske čebele.

Spletne strani

Cilj

Ciljna skupina: splošna javnost
Namen izdelave spletne strani je informirati splošno javnost o novostih, dogodkih in sploh o novem objektu, ki združuje vse informacije o turističnem kraju Višnja Gora in o prenovljeni Hiši kranjske čebele.

Rešitev

Želeli smo, da spletno mesto odraža grafično podobo Hiše kranjske čebele, ki jo je zasnovala agencija Nea Culpa in da približa uporabnika k vsebini Hiše kranjske čebele in to je razvoj čebelarstva v Sloveniji.

Info center Hiša kranjske čebele je zasnovan moderno in obenem zelo domače. V Hiši se nahaja čebelarski muzej, hotel v obliki panja, podjetniški inkubator in še več …
Vse to smo želeli zajeti tako v občutku kot tudi v vsebini na spletni strani.

Vabimo vas k obisku spletnega mesta in tudi same turistične destinacije.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

Naši partnerji

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.