Davčni register MF
Uporabniška izkušnja za zahtevne uporabnike

Ixtlan Team je eno najbolj uspešnih slovenskih razvojnih podjetij. Pod okriljem imajo tudi skrb za razvoj aplikacij Ministrstva za Finance. Z družbo Ixtlan Team že več kot desetletje uspešno sodelujemo na različnih projektih. Tudi tokrat so nam zaupali razvoj zahtevnega uporabniškega vmesnika Davčnega registra.

Spletne aplikacije Uporabniška izkušnja

Cilj

Ciljna skupina: uslužbenci MF
Namen razvoja nove uporabniške izkušnje in uporabniškega vmesnika je optimizacija procesov, zmanjšanje korakov, večjo preglednost nad podatki, izboljšanje organizacije podatkov in predvsem enostavnejša uporaba zahtevne aplikacije.

Rešitev

Prvi koraki so zajemali načrtovanje podatkovno-uporabniških procesov za definiranje toka podatkov in uporabnika skozi aplikacijo. Na podlagi pridobljenih informacij in na osnovi načrta smo pričeli z izdelavo UX in UI. Najprej smo definirali CGP aplikacije in večino gradnikov, da smo lažje videli celo podobo aplikacije.
Po definiranju gradnikov aplikacije smo nadaljevali z oblikovanjem vseh potrebnih zaslonov aplikacije.

Aplikacija je omejena na interno uporabo.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

Naši partnerji

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.