Olimpijski center Novo mesto- kompleks

thinktank
Olimpijski center Novo mesto

torek 24.10.2023 | Denis Lončar

 

Ko se združijo šport, narava, zdravje in tehnologija potem nastane Olimpijski center Novo mesto.

Z veseljem vam predstavljamo naš nov projekt, ki smo ga razvili skupaj z Mestno občino Novo mesto – Olimpijski center Novo mesto. Spletno mesto velikih posebnosti, ki mora odražati vse posebnosti čudovitega Olimpijskega centra Novo mesto.

  • Šport – Kompleks objektov Olimpijskega centra Novo mesto omogoča aktivno preživljanje prostega časa zunaj v naravi kot tudi znotraj objektov bazena ali velodroma. Olimpijski center Novo mesto je tudi in mogoče še celo predvsem prostor za aktivno življenje in treniranje profesionalnih športnikov. Ta občutek športnosti in aktivnosti smo želeli pričarati tudi na spletnem mestu. Stran je dinamična z enostavno navigacijo, ki uporabnika hitro in enostavno pripelje do želene informacije.
  • Narava – Tako kot je Olimpijski center Novo mesto vpet v naravo smo tudi spletno stran prepletli z občutkom narave. Oblikovna zasnova odraža celostno podobo Olimpijskega centra in podobo narave v katerem se center nahaja. Obenem pa smo poskrbeli tudi za globlji stik z naravo in sicer skrb za naravo. Spletno mesto Olimpijskega centra smo namestili na 100 % brez-ogljične strežnike, ki se napajajo samo iz obnovljivih virov, v tem primeru z vetrno energijo.
  • Zdravje – Šport in aktivnost pomeni zdravje in temu je tudi namenjen Olimpijski center Novo mesto. Skozi spletno mesto se prepletajo zgodbe in nasveti o zdravju, kar je tudi eno glavnih vodil projekta VARCITIES.
  • Tehnologija – Olimpijski center Novo mesto je tudi tehnološko zelo visoko zastavljen in del tega smo prenesli tudi na spleto mesto. Po celem olimpijskem centru su postavljeni senzorji, ki zbirajo podatke o okolju in kvaliteti zraka in vse to prikazujemo tudi na spletni strani in informativnih zaslonih na bazenu in velodromu. Poleg tega kažemo tudi informacijo o zasedenosti bazena in velodroma v realnem času.

Veseli smo, da smo del takega projekta, ki se spogleduje s prihodnostjo in da smo lahko tudi zelo veliko prispevali k temu in k povezovanju človeka, tehnologije in narave za ohranjanje zdravje in čudovitega okolja v katerem živimo.

Več o projektu si lahko prebere tukaj ali pa obiščete spletno mesto Olimpijskega centra Novo mesto.

Niste našli odgovora?

Pošljite nam vprašanje ali nas pokličite na 0590 342 50.
V najkrajšem možnem času vam bomo priskočili na pomoč.

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.