Nacionalni inštitut za javno zdravje - NIJZ
zVEM mobilna aplikacija, Zdravje v občini

+600.000
uporabnikov
+95
ocena delovanja
AI
integracija umetne inteligence

Nacionalni inštitut za javno zdravje je osrednja nacionalna ustanova, katere glavni namen je proučevanje, varovanje in zviševanje ravni zdravja prebivalstva Republike Slovenije s pomočjo ozaveščanja prebivalstva in drugih preventivnih ukrepov.

Blagovne znamke Spletne aplikacije Spletne strani Strategije Umetna Inteligenca Uporabniška izkušnja

zVEM mobilna aplikacija

Splošna javnost od 18 do 75 let

Cilj - Razvoj zVEM mobilne aplikacije je del nacionalne digitalne strategije. Cilj mobilne aplikacije je približati in poenostaviti zdravstvene storitve celotnemu prebivalstvu. Družba Ixtlan Team nas je pozvala k razvoju uporabniške izkušnje in uporabniškega vmesnika zVEM aplikacije.
Cilj razvoja vmesnika je enostavna uporaba in preglednost informacij. Ker je aplikacija namenjena uporabi splošni javnosti z velikim starostnim razponom je prav to povzročalo največji izziv - kako oblikovati vmesnik, ki bo enostaven in zanimiv uporabnikom vseh starosti.

Rešitev - Pred oblikovanjem samega vmesnika smo razvili Uporabniško-podatkovni model za jasno predstavo potovanja uporabnika in podatkov v aplikaciji. Na podlagi tega smo razvili enostaven in pregleden uporabniški vmesnik, ki ga uporablja več kot 600.000 uporabnikov.

Ogled na Google Play

Zdravje v občini

Cilj - Portal, ki bo pregledno predstavil vse statistične podatke, ki jih zbirajo na NIJZ glede zdravja po slovenskih občinah. Poleg tega mora portal omogočati enostaven vnos podatkov in avtomatsko izračunavanje po ustreznih enačbah.

Rešitev - Portal Zdravje v občini je zasnovan na osnovi Laravela in React front-end dela, kar omogoča hitro delovanje sistema in visoko odzivnost. Uporabniška izkušnja je enostavna in omogoča hiter pregled nad vsemi podatki. Podatki so med seboj povezani, tako da uporabnik enostavno in hitro sestavi celotno sliko obsežne informacije.

Spletno aplikacijio smo kasneje nadgradili s tehnologijo UI in omogočili avtomatsko strojno prevajanje iz slovenščine v angleščino.

Oglejte si spletno stran

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

Naši partnerji

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.