Fairy Candles
Spletna trgovina za dobro počutje

Želja naročnika je bila oblikovati spletno trgovino, ki se bo oblikovno in konceptualno ujemala z načinom in principi oblikovanja izdelkov, ki se bodo v spletni trgovini prodajali. Spletna stran mora odražati estetiko in duh celotne zgodbe in blagovne znamke, ki jo zastopa.

seo Spletna trgovina UI oblikovanje wordpress

Analiza

Postavitev osnovnih temeljev strani je izredno pomembna. Ob samem začetku priprave spletne strani smo pričeli s SEO strategijo in jo vodili skozi celoten proces izdelave spletne strani in priprave vsebin. Razvoj smo začeli z analizami ključnih besed, pozicije v iskalnikih, analizo uporabnišek izkušnje na koncu primernosti tehničnih orodij. Vsa ta priprava nam je služila kot podlaga za nadaljnji razvoj.

Izgradnja digitalne podobe

Digitalno podobo smo začrtali na podlagi sodobnih pristopov in predhodne analize. Podoba spletne trgovine je usklajena s podobo blagovne znamke in se skupaj dopolnjujeta v digitalni zgodbi prihodnosti.

Uporabniška izkušnja

Uporabniška izkušnja je poenostavljena in postavljena na tak način, da uporabnik na prijeten in intuitiven način pregleduje vsebine in izbere želeni izdelek. Tudi nakupni proces je poenostavljen in vsebuje samo 2 koraka do končnega nakupa, ki ga lahko izvedemo na več načinov.

Programiranje

Spletna stran je postavljena na platformi Wordpress z uredniškim sistemom CMS. Za naročnika smo pripravili navodila za uporabo uredniškega sistema (CMS) in enkratno delavnico za predajo navodil za uporabo. Storitev na ključ!

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014 WebSi 2014 AAA Bisnode

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov