CREAPLUS / CREAPRO
Prenova celostne podobe podjetja

CREAPLUS in CREAPRO sta vodilni slovenski družbi za razvoj najvišje spletne varnosti, ki deluje na lokalnem in mednarodnem trgu. Naročnik je do nas pristopil z željo po razvoju celostne podobe za sestrski podjetji. Podobo, ki bo odražala sodobnost, moč in zaupanje.

Blagovne znamke

Naloga

Ciljna skupina: IT profesionalci, bodoči zaposleni

Pri razvoju Celostne Grafične Podobe CREAPLUS in CREAPRO smo prvetrili obstoječe barve družbe in sicer ohranili oranžno barvo družbe CREPLUS, medtem pa smo pri družbi CREAPRO zamenjali obstoječo zeleno barvo z modro barvo, ki je bolj primerna nagovarjanju poslovni ciljni skupini.
Z moderno tipografijo smo dosegli sodobnost podjetja s povečanim razmakom med črkami ter z debelejšo tipografijo pa smo dosegli močno stoječi znak, ki odraža solidno in dobro stoječe podjetje.
Simbol, ki je poenostavitev črk C in P smo dosegli uravnotežen znak, ki skupaj z osnovno modro-vijolično barvo poveže obe sestrski družbi v celoto.

Poslovne tiskovine

Tudi skozi razvoj podobe poslovnih tiskovin smo želeli ohraniti povezanost sestrskih družb. A obenem z barvami izstopati iz klasičnega okvirja poslovnih tiskovin.
Matematični, arhitekturni, črtni design kaže na uravnoteženo, pragmatično in razumsko družbo, ki ima izreden profesionalen odnos do svojega dela.

Nadaljevanje

Nadaljevanje vsebin, od tiskovin, e-podpisov, spletne strani pa vse do ureditve prostorov smo uredili na podlagi Celostne Grafične Podobe, ki smo jo zasnovali.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

Naši partnerji

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.