Seal of Excellence

thinktank
Pečat odličnosti

torek 1.12.2020 | Denis Lončar

Z velikim ponosom sporočamo, da sta člana ekipe NUMA, Denis Lončar in Katja Lipičnik, s strani Evropske Komisije prejela “Pečat odličnosti” za projekt GOTOKY.

 

“Pečat odličnosti” ali “Seal of Excellence” je visoko odličje, ki ga podeljuje Evropska Komisija. Odličje podelijo projektu, ki ga mednarodna komisija prepozna kot visoko-kakovostni projekt med vsemi prijavljenimi projekti. Projekt mora imeti najvišje ocene na vseh ocenjevalnih področjih družbeni vpliv, odličnost inovativnosti in visoko kvaliteto izvedbe. GOTOKY projekt je na vseh treh področjih presegel pričakovanja in prejel to visoko odličje.

 

GOTOKY- futuristično omrežje, tehnološko edinstven ad-hoc distribucijski, dinamičen komunikacijski sistem, edini v Evropi, ki je sposoben mesh tehnologije. Omogoča komunikacijo 100% brez mobilne infrastrukture, je neodvisno, decentralizirano, nizkocenovno in prenosljivo, cenovno dostopno omrežje za končne uporabnike, strokovnjake in vlado ter stroje. Je rešitev, ki omogoča, da uporabnik / stroj ustvari svoje omrežje, ko je standardno oz. običajno mobilno omrežje neobstojno, nestabilno ali ne dovolj zasebno. Sistem je inovacija Denis Lončarja, ki jo skupaj s Katjo Lipičnik in ostalimi člani ekipe razvil do velikega potenciala. Več o osnovnem sistemu si lahko ogledate na spletni strani www.gotoky.com 

 

Vodilo ekipe Numa je kreativnost, inovativnost in visoka kvaliteta izvedba, kar dokazuje tudi to najvišje odličje, ki ga podeljuje Evropska Komisija. 

Niste našli odgovora?

Pošljite nam vprašanje ali nas pokličite na 0590 342 50.
V najkrajšem možnem času vam bomo priskočili na pomoč.

Nagrade in priznanja

Netko 6x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in Ameriške gospodarske zbornice Slovenija ter strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.