sreda 29.4.2020

Kako vzpostaviti učinkovito delo od doma

Zaradi hitre širitve korona virusa v Sloveniji in po svetu smo tudi v našem podjetju na hitro sprejeli drugačno delovno realnost. Za zaščito vseh zaposlenih in njihovih domačih, smo odredili delo od doma. Celoten tim se je v enem samem popoldnevu moral v celoti preseliti iz poslovnih prostorov v svoje domače “pisarne”. Vedeli smo, da …

sreda 8.4.2020

“Brezplačna” profesionalna orodja za videokonferenco

V času bolezni COVID-19 je bila večina podjetij prisiljenih spremeniti ustaljene načine dela. V Numu, in verjamem, da tudi v marsikaterem drugem podjetju, smo morali preseliti celotno poslovanje v lastne domove. Ker smo s timom navajeni vsakodnevne komunikacije, je bil največji izziv zagotoviti in ohraniti učinkovito komunikacijo tudi pri delu od doma. Za te namene smo pripravili manjšo raziskavo videokonferenčnih orodij in verjamem, da bodo informacije koristile tudi vam.

Niste našli odgovora?

Pošljite nam vprašanje ali nas pokličite na 0590 342 50.
V najkrajšem možnem času vam bomo priskočili na pomoč.

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov