u.trust 360
razvoj profesionalnega uporabniškega vmesnika

CREAplus je vodilno slovensko podjetje s področja računalniške varnosti, razvoja programske opreme ter distribucije, trženja in uvedbe rešitev tehnoloških partnerjev. Za slednje tudi razvijajo poslovne aplikacije za zagotovaljanje varnosti na najvišjih nivojih. Na nas so se obrnili z željo razviti profesionalni uporabniški vmesnik za management varnostnih naprav.

analiza programiranje UI oblikovanje UX oblikovanje

Razvoj UX procesov

Razvoj vmesnika aplikacije smo razdelili na 3 korake: razvoj UX procesov, oblikovanje uporabnišega vmesnika in programiranje uporabniškega vmesnika. Z razvojem UX procesov smo določili arhitekturo uporabniške izkušnje in potek procesov uporabnika.

Oblikovanje UI

Na osnovi razvoja UX procesov smo razvili in oblikovali uporabniški vmesnik, ki omogoča enostavno in pregledno vodenje naprav za zagotavljanje visoke varnosti. Pred dejanskim programiranjem uporabniškega vmesnika smo izdelali tudi XD prototip, kjer smo testirali uporabnost in razumevanje vmesnika pri uporabnikih. Pri oblikovanju uporabniškega vmesnika je bila ključno poenostavljanje in preglednost podatkov. Na strani interakcije pa pravilno in enostavno izvajanje več-hkratnih operacij z eno akcijo.

Programiranje

Zadnji korak pri izdelavi uporabniškega vmesnika je bilo programiranje. Za programiranje smo skupaj z naročnikom izbrali platformo Vue.js, ki že sama po sebi vsebuje veliko knjižnic. Vmesnik je programiran odzivno in se lahko prilagaja tudi mobilnim napravam.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014 WebSi 2014 AAA Bisnode

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov