Trgovina Dani
Modna spletna trgovina

+50 %
povečanje organskega obiska
+73 %
povečanja stopnje aktivnosti

Modna industrija ima svoje posebne zapovedi glede estetike in načina komunikacije in tudi v primeru izgradnje spletne trgovine ni nič drugače. Za naročnika Dani - ni da ni smo izdelali modno spletno trgovino.

E-commerce Spletne strani

Cilji projekta

Splošna javnost
Ženska populacija med 30 in 50 let

Cilj projekta je prenesti nakup oblačil iz fizične trgovine na splet. Ključen korak je v doseganju želenega cilja je bilo tudi digitalizacija blagovne znamke in povečanje zavedanja blagovne znamke med spletnimi uporabniki. Vzpostavitev celotnega procesa nakupa in podpore kupcu je bila ključna za uspešen zagon spletne trgovine.

Aktivnosti

Proces izdelave spletne trgovine smo začeli s svetovanjem o pomenu digitalizacije blagovne znamke, pravilnih korakih in vzpostavitvi zavedanja med spletnimi kupci. Oblikovanje spletne trgovine je izvedeno na način, da odraža osebnost blagovne znamke in omogoča prijetno uporabniško izkušnjo kupcu. Ključno pri vzpostavitvi dobre uporabniške izkušnje je postavitev spletne trgovin na ustrezne strežnike, da ne pride do zastajanja v korakih procesa.

Uporabniška izkušnja

Pravilen splet svetovanja, vzpostavitve procesov, odličnega oblikovanja in izvedbe spletne trgovine Dani, omogoča prijetno, umirjeno in zaupno izkušnjo uporabnika v celotnem nakupovalnem procesu, od pregleda, nakupa, do vračila artiklov, če potrebno. Ravno ta izkušnja je pripomogla k temu, da je več kot 50% fizičnih uporabnikov svojo aktivnost preselilo na spletno trgovino. Spletna trgovina je pridobila tudi 18% novih uporabnikov brez kakršnekoli aktivnosti digitalnega marketinga.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

Naši partnerji

Nagrade in priznanja

Netko 2x
Websi 2x
Awwwards 2x
HighTexh XL Innovation Award 1x
Central European Startup Award 1x
Seal of Excellence 1x
Boniteta odličnosti 1x

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Nade Ovčakove ulica 1A
1000 Ljubljana
Slovenija

Prikaži pot

T 0820 28 941
E info@numo.si
E hr@numo.si

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov