Tinex
celostna rešitev komunikacije ob obletnici podjetja

Obletnica podjetja s svojo zgodbo; naročnik se je želel na eleganten način predstaviti in poudariti dosežke celotne ekipe zaposlenih. Najpomembnejši del projekta je bil gala dogodek na Brdu, ki je moral očarati goste in podjetju dvigniti kredibilnost.

dogodki grafično oblikovanje video in animacija

Idejni koncept - retrospektiva, sedanjost in prihodnost

Obletnica podjetja je predstavljala nov začetek podjetja, ki pa se naslanja na svoje korenine in strateško oblikovanje sedanjosti.

Idejni koncept projekta je povezoval tri časovna obdobja, pri čemer so bili vezni člen zaposleni podjetja.

Rdeča nit celotnega projekta je bila implementirana s pomočjo tehnologije, kar je zgodbo le še podkrepilo in naredilo zanimivo.

Posebna priložnost, poseben dizajn

Oblikovali smo elegantno podobo v srebrni barvi, saj je naročnik praznoval srebrno obletnico.

Glavni vizualni element podjetja je bil za to priložnost preoblikovan v bolj svečano podobo, tudi izbira tehnik in materialov je polna detajlov.

Za namen komuniciranja obletnice in zaključnega dogodka je bila oblikovana vrsta tiskovin, med drugimi tudi obsežna predstavitvena brošura podjetja v dveh jezikih.

Darilo

Koncept darila je izviral iz dejstva, da številni poslovni partnerji podjetja prihajajo iz tujine in v živo podjetja še niso obiskali, zato smo želeli dati darilo, ki jim bo podjetje še približalo.

Za ta namen se je izvedlo fotografiranje naročnikovih prostorov v 3D stereo tehniki, posnetek pa je bil pomočjo programiranja opremljen s ključnimi informacijami (hot spot).

Oblikovali smo unikatno embalažo za 3D kartonska očala, ki so jih gostje prejeli kot del darila na zaključnem dogodku. Podjetje je darilo poklanjalo tudi za novo leto in na mednarodnih sejmih.

Dogodek

Dogodek je bil sestavljenih iz dveh delov, pri čemer je bil prvi izveden na sedežu podjetja, kjer se je predstavljala sedanjost, s pomočjo interaktivne animacije pa je bila nanizana zgodovina.

Več kot 350 oseb se je sprehodilo po prostorih in spoznavalo zaposlene na njihovih delovnih mestih, kar je zahtevalo veliko logističnega načrtovanja.

Drugi del je predstavljala gala prireditev, ki se je odvijala na Brdu, kjer smo s kreativnim konceptom celotne zgodbe dogodka/projekta, 3D in 2D animacijami, uporabo naprednih tehnologij in drugih ‘’entertainment’’ vložkov pričarali nepozabno doživetje ter s tem dosegli želeni cilj - pustiti vtis in dvigniti ugled podjetja.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Dunajska cesta 5
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov