Porsche Slovenija
dolgoletno partnerstvo uspešnih projektov

Komunikacija z dvema različnima skupinama, zunanjo skupino, tj. splošno javnostjo, in interno skupino, ki jo predstavljajo zaposleni in poslovni partnerji podjetja. Pomoč pri izvedbi in upravljanju dogodkov različnega tipa in tem (korporativnih, izobraževalnih in entertainment dogodkov), sta potrebovali dve blagovni znamki, Porsche Slovenija in Škoda Slovenija. Potreboval so partnerja, ki ponuja svežost idej in oblikuje kreativne koncepte priložnostnih identitet, ki spodbujajo interakcijo z udeležencem ter imajo izkušnjo ki ostane v spominu.

3D in ilustracija dogodki grafično oblikovanje video in animacija

Upravljenje in organizacija dogodkov

Oblikovali in izvedli smo različne interne in eksterne komunikacije, kjer smo strateško oblikovali priložnostne blagovne znamke ter jim vdihnili življenje.

Tekom petletnega sodelovanja smo z naročnikom ustvarili vrsto projektov na področjih oblikovanja priložnostnih blagovnih znamk (npr. interni dogodki: novoletna srečanja, pikniki, obdarovanja in dogodki za eksterno javnost: predstavitve na avtomobilskem sejmu, predstavitve na konferencah, na entertainment in poslovnih dogodkih itd.), izvedbe strategije komuniciranja in inženiringa dogodkov.

Projekti so bili oblikovani celostno in zajemajo rešitev in izvedbo.

Vedno podprt s tehnologijo

V komunikacije smo vključevali različne tehnologije. Predstavitve so vključevale: 2D in 3D animacije, projekcije na objekte (vozilo Škoda Kodiaq), uporabo dekoder in VR očal, simulatorjev in drugih out-of-the-box rešitev.

S pomočjo ‘’entertainment’’ animacij smo pričarali ambient dogodkov ter se poigrali z optično iluzijo, npr. ko smo naredili montažo pevca Vlada Kreslina (na njegovem koncertu v Cankarjevem domu) na fotografijo oboževalcev in vozila.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014 WebSi 2014 AAA Bisnode

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov