Nomago mladi
oblikovanje komunikacijske platforme za mlade

programiranje UI oblikovanje

Analiza ciljne skupine

Nomago mladi je del večje skupine spletnih strani Nomago, specializiran za ponudbo za mlade popotnike. Vsebinska struktura strani se vključuje v sam dizajn, ki na igriv, trendi in svež način popelje mladega popotnika do ključnih informacij

Vizualna podoba

Vizualna podoba spletne strani je prilagojena ciljni publiki, mladim, ki digitalni svet dojemajo na svojstven način, saj so z njimi odraščali. Uspelo nam je na zanimiv in lahkoten način oblikovati zgodbo informacij naročnika, ki se odraža na posameznih detajlih dizajna. Dizajn odstopa od ostalih spletnih strani Nomaga, prilagojen je tudi uporabniški vmesnik, ki le še dopolnjuje strateško oblikovano komunikacijo. Digitalna zgodba uspešno vzpostavlja interakcijo z uporabnikom in komunicira svojo novo identiteto.

Mladi popotniki odlično sprejeli novo stran

Vsa vsebina predhodne strani je bila prenesena in podana v novi vizualni podobi, hitrost strani je optimizirana. Stran je narejena za vse dimenzije zaslonov in je postavljena na WordPressu. Tehnološka in vizualna nadgradnja je uspešno sprejeta med uporabniki, stran nadaljuje svojo tradicijo kot eden vodilnih popotniških komunikacijskih kanalov za mlade.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014 WebSi 2014 AAA Bisnode

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov