Ixtlan Forum
aplikacija za vodenje skupščin

Ixtlan Forum je vodilna slovenska družba, ki razvija sisteme za vodenje skupščin in upravljanje z nadzornim svetom. Je slovenski pionir v digitalizaciji izvajanja skupščin delničarjev in digitalizaciji vodenja nadzornih svetov. Uspešno delovanje na slovenskem trgu so izkoristili za preboj na tuje trge.

analiza UI oblikovanje UX oblikovanje

Izziv

Po prvi uspešno lansirani aplikaciji za vodenje nadornega sveta, za katero smo pripravili uporabniški vmesnik in dizajn, se je naročnik ponovno obrnil na nas. Izziv je bil podoben prvemu - posodobitev ter razvoj uporabniškega vmesnika in dizajna za novo, še obsežnejšo aplikacijo za vodenje nadzornih skupščin.

Uporabniški vmesnik/dizajn

Razvoj celotnega izkustvenega dizajna smo zgradili na osnovi analize delovanja aplikacije, priprave UX procesov, razvoja uporabniškega vmesnika in dizajna.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014 WebSi 2014 AAA Bisnode

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov