Iskra PIO
digitalizacija podjetja in osvežitev vizualne podobe

Naročnik si je zaželel izvedbo osvežitve celostne grafične podobe, ki bi sledila smernicam in odražala nivo globalne blagovne znamke. Osvežitev bi potekala tudi na ostalih tiskovinah, spletni strani, in korporativni video predstavitvi. Glavni komunikacijski kanal naročnikom s svetom je njegova spletna stran, zato se je najprej osredotočalo na podobo spletne strani, ki je krojila podobo celotne grafične podobe podjetja.

3D in ilustracija grafično oblikovanje izgradnja blagovnih znamk programiranje video in animacija

Osvežitev celostne grafične podobe

Nov logotip in ostali elementi grafične podobe sledijo smernicam in tehničnim zahtevam naročnika. Nova podoba je moderna in izžareva stabilnost podjetja.

Naredila se je osvežitev osnovnega znaka, določila so se primarne in sekundarne barve in tipografija, postavila so se pravila pojavnosti logotipa in način njegove implementacije.

Renderji

Za podjetje Iskra PIO smo izdelali realistične 3D renderje, katere bodo uporabili za potrebe prodajne komunikacijo s potencialnimi kupci. Zaradi materiala iz katerega je večina produktov narejenih, tj. predvsem inox in steklo, smo z renderji lahko brez pretiranih odsevov v največji meri prikazali produkte kot so videti v realnosti.

Korporativni video

Podjetje predstavi svoj obraz, kjer tekom videa spoznamo zaposlene in delovanje podjetja, predstavi se razvoj in proizvodnja. Informacije so podane tudi preko animacije.

Spletna stran

Spletna stran je postavljena na Drupal 8 odprtokodnem sistemu, v ozadju je CMS sistem, ki naročniku omogoča urejanje vsebine. Implementirali smo tudi sistem za pošiljanje elektronskih sporočil in dodali Google analitiko.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014 WebSi 2014 AAA Bisnode

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov