BioApp
družbeno odgovorni projekt

Kmetijski inštitut Slovenije želi z razvojnim projektom BIOAPP ozaveščati okolico in ponuja rešitev zamenjave plastike. BioApp je produkt, ki ga je naročnik želel predstaviti javnosti, zato je bilo potrebno oblikovati blagovno identiteto in postaviti spletno stran. Produkt je potreboval tudi video predstavitev, ki ima dvojno vlogo predstavitve produkta in družbene odgovornosti. Projekt je bil sofinanciran, zato je bilo treba upoštevati določene tehnične zahteve, ki jih je določal razpis.

strategija grafično oblikovanje izgradnja blagovnih znamk ux video in animacija programiranje

Oblikovanje digitalne identitete

Akvarelne barve, prenesene v digitalni medij, podajajo zgodbo produkta na unikaten in izrazno jasen način. Strateško določen komunikacijski načrt blagovne znamke je narekoval vsak posamezen element oblikovanja vizualne podobe in implementacije le teh v vse komunikacijske elemente. Izbrana karakterna tipografija, njena različna velikost in barva vsebine zagotavljajo unikaten videz strani, medtem ko akvareli sporočajo zgodbo in strani dodajajo umetniški pridih.

Predstavitveni video

Predstavitveni video vključuje družbeno odgovorno noto, kar je krovno sporočilo celotnega projekta Scientists against plastic. Zgodba na dramatičen način opozori na aktualno okoljevarstveno problematiko ter se pri predstavitvi projekta/produkta umiri in poda ključne informacije. Pripravili smo scenarij in režijsko knjigo ter izvedli snemanje, izbrali glasbeno podlago in vključili animacijo.

Tiskana predstavitev

Zaradi potreb po informiranju družbeno odgovornega projekta je bilo treba pripraviti tudi predstavitveno brošuro, ki je izhajala iz kreativno-oblikovne zasnove spletne strani. Pri izbiri in izvedbi tiskanega materiala smo uporabili ekološki papir in s tem še dodatno podkrepili vsebinsko sporočilnost.

Imate vprašanje?

Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Dunajska cesta 5
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov