NUMO
 

Pravna obvestila

--------
Zaščita pravic in odgovornost

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.numo.si/. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last ekipe NUMO(R) in je informativne narave. NUMO(R) ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.numo.si/ in za morebitno škodo povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. NUMO(R) se bo trudil za pravilnost ter ažurnost informacij.

Omejena pravica uporabe vsebin Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.numo.si/ za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Uporaba posredovanih podatkov Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost vseh osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo, ki nam bodo posredovani na podlagi izrecne privolitve posameznika. Posredovane osebne podatke bomo uporabili izključno za namen, za katerega so pridobljeni.

NUMO

NUMO d.o.o.
Dunajska 5, 1000 Ljubljana

--------

Naše delo
O nas
Kontakt
Kaj je novega
Portfolio

Facebook
Twitter
Linkedin

English

--------
Redni clan TPLJ Redni član Tehnološkega parka Ljubljana

© NUMO 2012 - 2019. Vse pravice pridržane.   Pravna obvestila   Zasebnost in piškotki

Raznolikost razmišljanja

--------

Resnična moč designa je njegova sposobnost vključevanja v naša življenja skozi številne poti, tako resnične in virtualne, zdaj in kasneje. Ta sposobnost za preseganje vsakdana, ki odzvanjaj v srcu, v duši, umu in v spominu - vse to je oblikovanje. Je zapuščina in to nedvomno resničnost, ki je več kot le vsota njenih delov.

Ideja je najpomembnejša. Idejo kreira um in raznolikost razmišljanja postane nuja. JE edini način, nadgradnje fragmentov preteklosti in sedanjosti za boljšo ekspresijo prihodnosti.

Vizija. Rast, napredek, svoboda.