NUMO
NUMO d.o.o.
.
Dunajska 5
1000 Ljubljana
.
Slovenija
.
T 0590 342 50
F 0590 342 51
.
info@numo.si
NUMO
.
ID za DDV
SI81459564
.
IBAN
SI56 0310 0100 2722 468
.
Matična številka
5862221
Veronika Dežman
Veronika Dežman
.
Direktorica, soustanoviteljica
Denis Lončar
Denis Lončar
.
Strateški direktor, ustanovitelj
Katja Lipičnik
Katja Lipičnik
.
Kreativna direktorica, soustanoviteljica
Janez Vidmar
Janez Vidrih
.
Art direktor
Katja Potočar
Katja Potočar
.
Projektni vodja
Boštjan Biber
Boštjan Biber
.
Senior razvijalec
Damjan Cvetan
Damjan Cvetan
.
Senior razvijalec
Miha Kramberger
Miha Kramberger.
.
Razvijalec
Timon Zalta
Timon Zalta
.
Oblikovalec

O nas

--------

Numo je digitalni inženiring, ki sodeluje tako z domačimi kot tujimi partnerji. Naša specialnost so 3D in 2D igre, spletne in mobilne aplikacije, 3D animacije in video, kjer smo eden od vodilnih akterjev v Sloveniji. Visoke standarde si zastavljamo tudi na drugih področjih našega dela, od strateškega poslovnega svetovanja, urejanje in vodenje socialnih medijev, ON in OFF-line oglaševanja, strateškega načrtovanja, upravljanja in organizacije dogodkov, oblikovanja in design managementa.

Aktivno sodelovanje z naročnikom nam omogoča, da skupaj dosegamo zastavljene cilje in povečamo vašo prepoznavnost na tržišču.

Vsak posamezen makro element skupaj sestavlja dovršeno celoto, enotnost Numa. Pleme Numo je sinergija bogatih izkušenj in znanj, ki z medsebojnim prepletanjem dosega želene nadstandardne kreativnih rešitev. Smo mlad, inovativen in kredibilen partner pri razvoju in raziskovanju novih večpredstavnostnih tehnologij, v katere vključujemo svetovne oblikovalske trende in tehnološke novosti.

Strokovna znanja/ Cinema 4D / Adobe CC / Drupal / Wordpress / Magento / PHP / MySQL / JavaScript / HTML 5 / Angular / Symphony / Ionic / UIX /

O nas
NUMO

NUMO d.o.o.
Dunajska 5, 1000 Ljubljana

--------

Naše delo
O nas
Kontakt
Kaj je novega
Portfolio

Facebook
Twitter
Linkedin

English

--------
Redni clan TPLJ Redni član Tehnološkega parka Ljubljana

© NUMO 2012 - 2019. Vse pravice pridržane.   Pravna obvestila   Zasebnost in piškotki

Svet Numa

--------

Stari zidovi so porušeni, pretekle vrednote klasičnega ustvarjanja so izgubile svoj pomen, kalupi utesnjenih idej so popustili pod jermeni svobodnega duha, mikrodelec je dobil svoj pomen. Našli so skupno pot v filozofiji bivanja in sožitju sebi enakih misli. Ustvarili so skupno pleme, pleme NUMO.

Pleme NUMO dopušča svobodo ustvarjanju in lastnemu jazu, provokativno izzove vsak delec, da izživi sebe. Ni več utesnjenosti, zaprtosti, ukleščenosti v kocki, na površje prihajajo različne nianse dinamičnih podob in razgibanih misli. Vsak posamezen izziv sproži čustveno divjanje, nevihto emocij in idej, ki se spajajo v sinhrono poezijo estetike. Makrodelec je svoboden.

Opustošenost je zamenjala pestrost zbire kreativnih idej, ki se vsakemu makrodelcu porajajo v glavi. Um je svoboden in diha z polnimi pljuči. Mej za ustvarjanje ni več, brez omejitve pleme dosega onstranstva. Vidna drugačnost je mikavno ezoterična, privlačna za zunanji svet, ki hrepeni po drugačnih rešitvah in novih idejah. Makrodelec je ustvarjalno pozitivno nabit.

Pleme NUMO vidi svojo vizijo svetle prihodnosti, brez teritorialne omejitve se širi v svet, ki je pripravljen na njih. Odprtost sprejemanja nalog in problemov drugih je zgolj izziv in izpopolnjevanje svojega poslanstva. Makrodelec najde svoj pomen.

Pleme NUMO podaja nov pomen komuniciranju in ustvarjanju.