kako delamo
s kreativnim pristopom ustvarjamo strateške korake za natančno izvedbo vaše poslovne vizije

Od leta 2011 domačim in tujim partnerjem pomagamo uresničiti njihove poslovne zamisli. V našem delu se odražajo osredotočenost, strast in neustavljivo nadgrajevanje preteklih izkušenj s svežim znanjem, zato lahko partnerjem ponudimo najprimernejše tehnološke rešitve z oblikovno dovršeno uporabniško komunikacijo.

Kreativnost

Domišljija je gorivo za ustvarjanje kreativnih in inovativnih rešitev za vašo poslovno vizijo.

Kreativnost je v vsakem koraku, ki pripelje vaš poslovni model od ideje do priložnosti. Naša misija je zamisliti si rešitev, ki bo razburkala trg in prepričala še tako zahtevne uporabnike.

Načrtovanje

Načrtovanje je zelo pomemben del celovite izvedbe. Vsak korak, ne glede na to ali je digitalni produkt ali strategija blagovne znamke, je skrbno načrtovan in premišljen.

Preplet različnih disciplin, od analize, oblikovanja UX procesov pa vse do izbire najbolj primerne tehnologije, nam omogoča večnivojsko razmišljanje in načrtovanje, ki pelje do enotnega cilja -
optimizacije izvedbenih procesov z najboljšo uporabniško komunikacijo.

Izvedba

Izvedba je zadnji in najpomembnejši korak pri izdelavi celotne komunikacijske rešitve za vašo poslovno idejo. Še tako dobra ideja brez popolne izvedbe nima nobene vrednosti. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli za učinkovito izvedbo in implementacijo tehnoloških rešitev in pristopov, ki bodo skrbno izbrani ter najbolj primerni za vašo poslovno priložnost.

Za brezhibno izvedbo uporabljamo naslednje tehnologije: WordPress, Woocommerce, ReactNative, Ionic, JS, PHP, Angular, React in še mnogo več.

Hočeš vedeti več?

Pošlji nam sporočilo.

nagrade

HTXL Innovation award Central European Starup Award Netko 2014 WebSi 2014 WebSi 2014 AAA Bisnode

Spoznajmo se!

Povezujemo znanje in izkušnje, povezujemo dizajn in tehnologije, povezujemo poslovne modele in uporabnike. Povezujemo vas z nami, zato nam pošljite sporočilo.

Kontakt

Numo d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana
Slovenija

poiščite pot T 0590 342 50
E
info@numo.si
E hr@numo.si

Numo Skype
numo.digital

Več

Smo del nacionalne razvojne mreže in redni član Tehnološkega parka Ljubljana in izbrani strokovnjak Digitalno inovacijskega stičišča Slovenije.


Raziskovalno - razvojni projekti
podprti s strani slovenskih in evropskih javnih razpisov